Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Иво Аръков празнува една година любов с Габи

отпечатай новината

11.05.2022 11:02 | Видян 683 пъти

Иво Аръков празнува една година любов с Габи

Секссимволът Иво Аръков се оказа мъж за пример. Година след като афишира връзката си със сексапилната Габи, актьорът от „Съни бийч“ все още е с красавицата и не поглежда встрани. Двамата са неразделни от миналия май, а сега празнуват 12 месеца заедно.

Вместо със скъп подарък по случай годишнината, Аръков изненадал любимата си с пътешествие из България. Двамата се разходили по романтичните поляни на Сопот, а след това се качили до атракцията „Орлово око“ в Родопите.


„Ценя малките моменти и мисля, че едно приятно преживяване има по-голяма стойност от едно бижу на „Cartier“, категоричен е Иво, който явно не обича да подарява скъпи украшения.

В това отношение той въобще не прилича на героя си в „Съни бийч“ - морския спасител Младен, който в новия сезон на сериала взе огромен кредит, за да купи годежен пръстен за любимата си Дарина (Лидия Инджова).

В поредицата, която се върти всеки вторник и сряда по bTV, той няколко пъти се опитва да направи предложение за брак на научната работничка, но, на този етап, удря на камък.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !