Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Николета атакува Холивуд

отпечатай новината

23.06.2009 12:00 | Видян 13919 пъти | Гласували 3

Николета атакува Холивуд

Вместо културен шок от нашата страна Ейкън ще получи секссътресение. Култовият US рапър е поканил родната плеймейтка Ники Лозанова, известна в миналото си като гадже на вратаря Ники Михайлов, в най-новия му клип, където има и страстни целувки, пише "Стандарт".  "Моите мениджъри от италианската агенция "Кристал моделс" знаят, че съм му голяма фенка. Търсили неговите хора момиче и те ме предложили. От 100 модела той си избрал мен. Посочил ме лично и казал, че няма нужда от кастинг. После трябваше да пратя мои снимки без грим, харесаха и тях и казаха "Идвай"."

Ники е на седмото небе и ще го прекоси със самолета на 3 юли до Града на ангелите. Там я чака екипът на рап звездата начело с гримьорите и фризьорите на най-големите в бранша. Парчето е балада и ще снимат няколко дни по изгрев и залез в хотел. Ники ще има щастието да е близо до любимеца си, но ще се обичат, без да се събличат - с нея в Лос Анджелис ще бъде неотлъчно гаджето й. Говори се, че това е Жоро Славов-Главата.

Преди време Щатите й се разминаха - трябваше да снима корица на "Плейбой", но я искали абсолютно гола и в провокативни ситуации, затова тя отказала. "Нищо чудно и семейство Бранджелина да раздели, ако Брад я види. Тя има неустоим мръснишки чар", коментират столични клюкари.  /БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !