Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Мария и Емилия заедно на море

отпечатай новината

23.06.2009 17:45 | Видян 33133 пъти | Гласували 4

Мария и Емилия заедно на море

Две от звездите, които тази година ще бъдат част от лятното турне на “Планета” ТВ, Мария и Емилия се отдават на морски релакс. Чаровните изпълнителки са решили заедно да се заредят с положителни емоции и нови сили за предстоящата си изява.

Компания на Мария и Емилия ще правят техните наследници, 11-месечната Марая и Иван, който вече навърши своята първа годинка. За двамата малчугани това ще бъде първа среща с морето и плажните удоволствия, затова те очакват пътуването с нетърпение. Иван вече направи първите си слънчеви бани край детския мини-басейн, който неговите родители му подариха. Марая, като една истинска дама пък ще събира тен с бански в бонбонено розов нюанс, с който се сдоби дни преди пътуването, съобщиха от planeta.tv.

Дестинацията, която изпълнителките са избрали за своята съвместна почивка е популярния курорт Слънчев бряг. Двете звезди са категорични, че ще се разходят с Марая и Иван сред красивите старинни улички на Несебър. След края на своята морска почивка, Мария и Емилия ще се отдадат на сериозна подготовка за участието си в “Планета Дерби 2009″.
 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !