Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Галена отпразнува шумен 37-и рожден ден

отпечатай новината

25.05.2022 12:52 | Видян 994 пъти | Гласували 1

Галена отпразнува шумен 37-и рожден ден

По традиция Галена празнува шумно рождените си дни и тази година на 21 май в семейното заведение в Арбанаси се вдигна щур купон по случай 37-ия рожден ден на хитовата изпълнителка. 

Тя шашардиса гостите си с изискването на дрескод, който включваше дънково. Самата тя бе подбрала два дънкови тоалета - къса и дълга рокля, с които обра всички точки на партито. Гостите й, сред които много известни лица от България и Сърбия, също уважиха желанието й за облекло и спазиха дрескода. 

undefined

С Фики

 

За никого не е изненада, че на партито на Галена се появиха дуетните й партньори Меди и Фики, както и племенницата й Доника, която от известно време се изявява също на фолк сцената. Композиторът Даниел Ганев и жена му Сиана - бивша певица на "Пайнер", също получиха ВИП показа за звездния купон. 

undefined

С Меди

 

 

Най-близките на певицата я изненадаха приятно със сръбската звезда Теа Тайрович, която поздрави българската си колежка с няколко песни от репертоара си. 

Мъжът на Галена - Галин, много искал да подари на жена си гръцката звезда Паола Фока, но не успял да я уреди за участие същата вечер. все пак запазил идеята си за някое от следващите партита на своята прекрасна съпруга.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !