Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Забъркаха Ники Михайлов в мафиотска свада

отпечатай новината

24.06.2009 11:00 | Видян 15473 пъти | Гласували 2

Забъркаха Ники Михайлов в мафиотска свада

Резервният вратар на националния отбор Николай Михайлов бе забъркан в екшън с мафиотски привкус от английския вестник "Дейли Телеграф".

Снощи изданието съобщи, че стражът на Твенте вършее из България с няколко души охранители заради новото гадже на бившата си Николета Лозанова - Георги Славов-Главата.

Според вестника именно синът на взривения преди години Стоил Славов е поръчител струващото 170 хиляди лири Ферари на Михайлов да бъда залято с киселина.

Главата вдигнал мерника на Ники, след като той сравнил Николета с източногермански Трабант. Това стана преди няколко дни в интервю за българско списание, в което вратарят направи сравнение между Мис Плеймейт и настоящата си приятелка Александра Арбаджиева. Последната бе оприличена на Ферари.

На следващия ден след изказването си Михайлов се събудил с новината, че на Ферарито е нанесена метариална щета за 17 000 паунда, след като излята киселина е разяла боята на колата, уточнята вестникът.

"Властите предполагат, че извършителите са членове на семейство Стоилови - един от най-мощните мафиотски кланове в България. Бащата на Георги - Стоил Стоилов, бе убит с още трима негови бодигардове в столицата София през януари 2004-а година при ескплозия на бомба в асансьор", пише изданието.

"Нямам представа как от този вестник са се добрали до такава информация. Нямам проблеми с Георги Славов. Отношенията ни са напълно нормално. Всеки може да стои зад атентата над Ферарито. Много хора завиждат", коментира пред Gol.bg статията в "Дейли Телеграф" Ники.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !