Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Алекс от "Ергенът" проговори за бившия на Джулиана Гани

отпечатай новината

13.06.2022 11:44 | Видян 720 пъти

Алекс от

Алекс Гърдева не е спирала с активността в социалните мрежи след края на "Ергенът" и по всичко изглежда, че се надява в бъдеще да се ползва от сериозно внимание в социалните мрежи.

След като изясни дали е била с Виктор след края на риалити формата, спечелен от конкурентката й Виктория Капитонова, Александра не пропусна да разкрие и в какви отношения е с бившия на Джулиана Гани - фитнес треньорът Илиян Найденов.

Интересът около Александра Гърдева не спира дори седмици след финала на предаването „Ергенът“. Девойката малко по малко разкрива подробности от миналото си, но всички силно искат да разберат какво точно се случва с нея в момента и дали има мъж до себе си.


На партито след финала на „Ергенът“, когато Гърдева се появи с божествена черна рокля в компанията на Виктор Стоянов, двамата се озоваха някак и на рождения ден на бившия мъж на Джулиана Гани – Илиян Найденов. Една снимка обиколи интернет пространството и провокира много въпроси около нейната личност. На кадъра Алекс стои между Виктор и Илиян, но едната ѝ ръка се намира върху „голямата любов“ на Джулката. Двамата изглеждаха наистина много близки. 

Е, психоложката сложи край на спекулациите. Тя сподели в стори в личния си профил, че двамата не са заедно, а просто тя си е купила неговия чай за отслабване, той се е свързвал с нея и така са се сближили. В дискотеката тя е била гост на неговия рожден ден.


„Двамата сме приятели. Радвал се, че го познавам и че работим заедно“, допълни едно от последните момичета, напуснали „Ергенът“. В момента няма човек до себе си, защото се е отдала на кариерата си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !