Аз съм във Фейсбук само защото се...

"Аз съм във Фейсбук само защото се нуждая от...

Министър в оставка замина...

Министърът на командировките, както наричат...

Николета Лозанова копнее за пръстен с диамант

отпечатай новината

25.06.2009 10:15 | Видян 19346 пъти | Гласували 1

Николета Лозанова копнее за пръстен с диамант

Пръстен с диамант се очаква да се появи на ръката на най-сексапилната българка Николета Лозанова, пише вестник "Марица".

Жоро Главата, с когото плеймейтката се загаджи преди половин година, бил толкова влюбен в нея, че близките им предполагат съвсем скоро на безименния пръст на брюнетката да заблести ослепително бижу. Николета не криела, че се блазни от мисълта скоро да се види с бяла рокля. В нея се зараждал и майчин инстинкт. С Главата обсъждали въпроса с разменянето на брачни клетви и отрочета.

"Ако има сватба, няма да е в България. Може би на красив гръцки остров", казвала загадъчно Лозанова пред приятелки. Никой от тях обаче не бързал да минава под венчилото и да се обвързва трайно. "Още съм малка", казвала Ники, която е на 22 години, а Жоро е с 4 по-голям от нея. Но често пред приятелки признавала, че това е мъжът на живота й. "Кара ме да се чувствам истинска жена", с възхита казвала Лозанова, която засега предпочитала да напредне в кариерата преди да се отдаде на семейни задължения.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !