Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Ето най-тънкия часовник: Ришар Мийе за Ферари

отпечатай новината

07.07.2022 11:15 | Видян 557 пъти

Ето най-тънкия часовник: Ришар Мийе за Ферари

Само преди месеци Bulgari представи новия рекордьор за най-тънък часовник в света. И това е така, защото това се случи само преди няколко месеца - по-точно през март. Тогава дебелината на Bulgari Octo Finissimo Ultra достигна 1,80 мм, което го направи най-тънкия часовник, произвеждан някога.


 

Има нов шампион, благодарение на партньорството между Richard Mille и Ferrari. Обявеният днес модел RM UP-01 Ferrari е новият стандарт, по който се измерва изработката на тънки като бръснач часовници. Дебелината на този нов ултратънък часовник е едва 1,75 мм, като той изпреварва Bulgari с цели 0,05 мм.


 


 

За разлика от Bulgari предишния рекордьор Piaget), RM е монтирала целия механизъм, дебел само 1,18 мм, в корпуса - вместо гърбът на корпуса да служи като основна плоча, каквато е обичайната процедура. Изключително плоският калибър RMUP-01 разполага с часове, минути, секунди и селектор на функциите, разположени в широкия, невъзможно тънък дизайн на корпуса. Пластината на механизма, използвана за този часовник, е скелетизирана и е подложена на множество тестове за здравина, които ѝ позволяват да издържа на ускорения от над 5000 Gs.


 


 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !