12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Уокър се завръща с втори сезон

отпечатай новината

15.07.2022 13:36 | Видян 917 пъти

Уокър се завръща с втори сезон

Уокър, сезон 2 стартира по FOX от 4 август и ще се излъчва от понеделник до петък от 21:00 ч. „Уокър“ е модерен прочит на дълго излъчвания сериал „Уокър: Тексаският рейнджър“, в който Джаред Падалеки (“Supernatural”) играе ролята на Кордел Уокър, вдовец и баща на две деца със собствен морален кодекс.

 

Той се завръща в Остин след две години работа под прикритие, за да разбере, че у дома го чакат още по-тежки изпитания. Той ще се опита да възстанови отношенията си със своя креативен и вглъбен син и своенравната си и понякога непокорна дъщеря , както и да се справи с конфликтите с останалите членове на семейството – неговия брат с увреждания, който е помагал на семейството в отсъствието на Уокър, проницателната му майка и баща му – традиционен фермер.


 

Бившият колега на Уокър сега е капитан на рейнджърите. Уокър открива, че с новия му партньор (една от първите жени в историята на тексаските рейнджъри), изиграна от Линдзи Морган („The 100”), са много сходни и бързо намират общ език. Същевременно подозренията му за обстоятелствата около смъртта на съпругата му нарастват. В ролите: Джаред Падалеки като Кордел Уокър, Линдзи Морган като Мики и др.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !