Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Кой избира и гони жените на Том Круз и забрани срещи с дъщеря му?

отпечатай новината

31.07.2022 12:04 | Видян 1440 пъти

Кой избира и гони жените на Том Круз и забрани срещи с дъщеря му?

Защо и трите съпруги на Том Круз са изгонени на 33-годишна възраст, кой е избрал тях и другите му жени, защо му е забранено да общува с дъщеря си Сури и то не от майка й, къде минават кастинг кандидатките за нови половинки на суперизвестния актьор, който направи 300 милиона долара само от края на май насам с най-новия си касов хит Топ Гън: Маверик? Ще прочетете наистина смайващи факти.


 



Том Мапотър, както е истинското име на холивудския ас, пристига в Лос Анджелис, когато е на 19 и първото момиче, с което се среща е тогава 16-годишната Мелиса Гилбърт, също мечтаеща да стане звезда, но вече с участия във филми. Не е ясно дали изобщо се е стигнало до секс, защото нещата се разпадат твърде бързо.


 



Същото се получава и с втората появила се в живота му жена – Хедър Локлиър, която в интервю от 2013 г. коментира, че „излизането с него беше нещо прекалено натоварващо, той нямаше приятели, беше все потиснат, а когато реших да го заведа на танци, изкара пред всички номера си от Risky Business, с което уби купона и моето желание.

Въпросният филм, от който е „номерът” се оказва първият му голям успех и го среща с Ребека де Морни.


 


 

На снимачната площадка екипът коментира флирт между тях, но никой не им е светил, а ако съдим по коментара на красавицата пред Celebrity Page, Том бил „доста скучен, направо досаден”. Въпреки че поне за пиар се водят двойка 3 години.

Следващата жена на пътя му се оказва самата Шер – тогава на върха на славата си, с която заедно са поканени на специално събитие за борба с дислексията, от която се смята, че актьорът страда, и то не къде да е, а в Белия дом.


 


 

Тя е на 38, той е на 22. Шер става първата и досега единствената жена, която вероятно, за да подхрани собствения си имидж на сексмашина, заявява полу на майтап, полу на истина по телевизията в Live with Andy Cohen’, че Том е в „топ 5 на личния й списък на любовници”.  

Бившият борец попада в мрежата на Сциентологията, наричаща себе си „църква”, когато се запознава със своята първа съпруга Мими Роджърс.


 


 

Тя го вербува, като благодарност от него, че е прекъснала друга връзка, за да се задомят. „Беше живеене с най-добрия ми приятел”, чистосърдечно ще коментира този брак Том в свое интервю години по-късно.

Двамата официално се развеждат през 1990 г., когато тя е на 33, а той вече има публично известен флирт с Никол Кидман.


 


 

Инициативата е нейна, като тя коментира в интервю пред Ванити Феър, че от първия поглед й се подкосили краката, щом го видяла през 1989 г.

Двамата стават близки по време на снимките на Days of Thunder. Той държи да се оженят, докато отново пред Ванити Феър тя разправя: „хич не ми пукаше ще се омъжвам ли, просто отчаяно исках бебе от него”.

Едното се случва, докато другото, при всичките им отчаяни опити, довежда до много аборти и краен неуспех да добият деца в продължение на 10 години. Липсата им и новините, последвани от цял съдебен процес, за връзка на Том с гей-бореца Кайл Брадфорд, създават неприятни слухове за него.

Никол и сама разказва за Мари Клер за „невероятно травмиращите” обстоятелства около невъзможността да забременее. Което в крайна сметка довежда до решението двамата да осиновят 2 деца – Конър и Изабела.


 



Двойката има и друг задълбочаващ се проблем. Намесата на Сциентологията. Сектата на Том не приема отказа на Никол, която му е избрана за съпруга от „църквата”, да бъде отдадена на нея. Сциентологията се опасява да не би Никол да отдалечи съпруга си от сектата. За всичко е обвинен нейния баща – психиатър, който е твърдо против младите да имат вземане – даване с подобна организация.

Според домашния на австралийката Sydney Morning Herald Никол даже получава бързо издигане в ранговете на Сциентологията като жест, за да не отделя Том от сектата. Това обаче я кара още повече да се настрои срещу Сциентологията.

Според авторитетното списание Ванити Феър се стига дотам, че сектата започва да подслушва телефоните на семейството – звездите често са разделени поради снимки в различни краища на Америка и на света и поради това комуникират главно по жицата и мобилните си.

В крайна сметка, вследствие на получените доказателства, пред Том Круз е поставен въпросът: или Никол, или Сциентологията.

Така се стига до развода на звездите през 2001 г., когато Никол е на 33, на колкото е била и предишната жена на Том – Мими, когато се разделят.

Сциентологията обаче не спира с това. Тя ограничава достъпа на Никол до общите осиновени деца на звездите. „Църквата” възпитава Конър и Изабел, докато презаетите им родители са по снимки с месеци. Така се стига до ситуацията дъщерята да не покани Кидман на сватбата си. Актрисата дори не е в списъка на гостите, който е публикуван в Ню Йорк Пост на неговата прочута Page Six. Daily Mail пък пуска репортаж от мястото на събитието от погребението на дядото на осиновените – бащата на Никол. Децата ги няма там. В същото време те наричат следващата съпруга на баща си „мамо”.

Дали заради специален таен договор или по други причини, Кидман чака цяло десетилетие преди да отвори изобщо дума за развода. Когато го прави през 2011 г. пред Мари Клер тя дори не е искрена, а говори каква „велика връзка” има и до онзи момент с Том Круз и че се е фокусирала върху бъдещето със следващия си съпруг Кийт Ърбън.

За да не стане втора грешка като с Никол, Сциентологията се заема да прави кастинг за трета булка на актьора. Първата пробвана за ролята е Пенелопе Крус – сигурно заради сходната фамилия.


 


 

Неуспешният им общ филм Vanilla Sky води до нещо като предполагаема 3-годишна връзка. Тя обаче никога не се е ползвала с доверието дори на медиите. А Radar Online направо пише, че близки до актрисата разказват, че тя наричала Сцеинтологията „трето колело в тази връзка”. Обикновено звездите или техните пиари пускат по този начин собствените си мнения, които по една или друга причина е неудобно лично да споделят, за да могат винаги да се оправдаят с медиите. В крайна сметка Пе отказва да има каквото и да било общо с Том и Сциентологията, което само потвърждава версията.

София Вергара е следващата харесана от сектата, но не се получава особен успех. Тя разказва, че е въвлечена в историята с посредничеството на Уил Смит. Последният носител на Оскар я кани на парти, като тя не знае какво се крие на този адрес. И изведнъж се озовава, отивайки, не къде да е, а в Scientology Celebrity Center. Там Дейвид Мисгавидж – водачът на сектата, очаква актрисата и я пита направо дали би оставила католическата си вяра и би „превключила” към Сциентологията, както пише Ню Йорк Пост, а самата тя никога не опровергава, т.е. е ясно кой е източникът на инфото. София е доста изплашена.

Следващата, която минава кастинга на сектата е Дженифър Гарнър, която впоследствие ще стане половинка на носителя на Оскар Бен Афлек. Цялата история е разказана от известния автор на животоописания на звезди Андрю Мортън в Tom Cruise: An Unauthorized Biography. Актьорът й праща нейното любимо животно – бентгалски тигър, и  съобщения с въпроса дали знае какво е истинската свобода.

Джесика Алба също не минава кастинга. Тя е поканена на прослушване за следващата Г-га Круз в Scientology Celebrity Center. От една страна тя не коментира темата, но от друга неслучайно, искрено и лично спомена пред Female First, попитана какво мисли за Кейти Холмс, която стана трета съпруга на Том:”не ходя по срещи с хора, за да вървя напред в кариерата”.


 



Ванити Феър разказва и още един случай – на Назанин Бониади, която е информирана, че трябва да участва в специална операция, за да направи света по-добър, мисия, която налага да скъса с дотогавашния си партньор. Всъщност, оказало се, че това е организиране на среща с Том Круз през 2004 г. Преди рандевуто от нея се иска да попълни 20 страници какво си представя в една връзка и да подпише договор за поверителност.

Така се стига до Кейти Холмс, която също е одобрена от Сциентологията за жена на Круз, което той изненадващо съобщава на света в специално подготвено и дирижирано участие в ток-шоуто на Опра.

Пред списание Seventeen самата Кейти признава, че е била помолена да се ожени за актьора, когото и без друго много харесвала.  Според Ню Йорк Пост тя е подписала договор със Сциентологията, в който има дори спешна клауза за раждане на деца.

Романът не продължава дълго и през 2011 г., когато е на 33, Кейти се развежда с Том.

Официалното обяснение на Кейти е, че с Том не излизали много, както тя сподели пред Ванити Феър. Неофициалното обяснение е, че съпругата била против дъщеря й от Круз – Сури, да бъде посвещавана в Сциентологията. Това е довело до развода през 2011 г., който бащата на Кейти – специализиран точно в това адвокат, изработва само за 11 дни.

Но от 2013 до 2016 г. в продължение на повече от 1000 дни на актьора му се наложило да не вижда детето си, както описа InTouch. След това Том станал още по-отдаден на „църквата”.

Пак сектата го разделя и с последната му проекто-съпруга – самата Скарлет Йохансон. И тя е била поканена на прослушване в Scientology, но щом осъзнала къде се провежда, успяла „да избяга с 200”. Брендан Тиге, който е бивш член на сектата, сам разказа пред медиите, че виждал името на актрисата в списък с възможните бъдещи съпруги на Том, които са препоръчвани от Сциентологията, което Скарлет отказва да потвърди..

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !