Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Лили: Докато не видя капарото в банковата ми сметка, не пея!

отпечатай новината

27.06.2009 09:00 | Видян 8052 пъти

Лили: Докато не видя капарото в банковата ми сметка, не пея!

Примата Лили Иванова е певицата с най-висок хонорар в музикалния шоубизнес, както СЛАВА неведнъж е обявявала. Например, около Коледа и Нова година, когато е златна жътва за звездите от бранша, таванът й удари 50 бона! Лили много добре си прави сметката и знае от кого колко да иска, дори по време на криза. Така, за по-елитни мероприятия тя претендира за баснословни суми, като финансовите й желания едва ли се удовлетворяват.

Казваме „едва ли“, защото се съмняваме, че е имала моменти, в които вероятно е оставала само с обещаното. Какво ни кара да мислим така? Преди няколко дни до нас достигна информация за начина по който Лили се пазаряла. Ако е вярно, тя определено действа много предпазливо и предприемчиво. Та, поп иконата била поканена да пее в началото на август на традиционно тузарско парти на морето, разправят хора от естрадната гилдия. Преговорите започнали месеци преди то да бъде организирано. Лили поискала 30 хиляди лева за участието си и с повелителен тон заявила: „Докато не видя капарото в банковата ми сметка, няма да пея!“, ако се вярва на мълвата. Дали е казала типичното си „Блягодаря!“ предвид това, че никой не плаща за участия повече от 15 хилядарки.

Положението с хонорарите на Лили Иванова е доста мътно. Не е ясно плаща ли им данъците. Миналата година би трябвало да се е отчела с налози за около 1 милион лева, а не сме я видели в списъка на големите данъкоплатци.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !