Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Чарлз Трети поиска от синовете си да оставят настрана враждата, a Меган се кара на кралски помощник

отпечатай новината

15.09.2022 10:24 | Видян 806 пъти

Чарлз Трети поиска от синовете си да оставят настрана враждата, a Меган се кара на кралски помощник

Крал Чарлз съобщи, че е поискал от синовете си да оставят настрана враждата си, докато ледената размяна на реплики на Меган Маркъл с кралски помощник бе заснета с камера.

Daily Mail съобщава, че принц Уилям се е опитал да зарови томахавката, като е протегнал "11-часова маслинова клонка" към по-малкия си брат принц Хари, като го е помолил да се присъедини към него на разходка извън замъка Уиндзор след телефонен разговор с баща му Чарлз.

Говорител на двореца Кенсингтън заяви, че принцът на Уелс е поканил Съсекс да се присъединят към него и принцесата на Уелс по време на изненадващата разходка.


 

 

Според "Таймс" зад кулисите е имало продължителни предварителни разговори, което е забавило пристигането им с 45 минути.

На този фон се появи се ново видео, на което Маркъл изглежда раздразнена, след като кралски помощник я прекъсва по време на изненадващата разходка из Уиндзор.

Въпреки че разговорът не се чува ясно, Меган не е доволна от това, което ѝ се казва, и изглежда, че го отхвърля, преди да му обърне гръб.

Твърденията, че Меган е тормозила персонала, докато е била висш кралски служител в The Firm, изтекоха точно преди бомбастичното интервю на Съсекс с американската телевизионна водеща Опра Уинфри през март миналата година.

Меган винаги категорично е отричала обвиненията.

По време на разходката принц Хари каза на опечалените, събрали се пред замъка Уиндзор, че "сега там е самотно без нея", докато посрещаше тълпи от доброжелатели пред имението на покойната кралица.

"Във всяка стая, в която беше, усещахме нейното присъствие", каза той на възторжените зрители за кралицата, която почина миналата седмица на 96-годишна възраст.

Това се случи, след като враждуващите братя принц Хари и принц Уилям най-накрая се оказа, че са оставили настрана продължаващата си вражда, докато оплакваха баба си заедно в знак на единство в замъка Уиндзор.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !