Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Блейк Лайвли очаква четвъртото си бебе от Райън Рейнолдс

отпечатай новината

16.09.2022 17:19 | Видян 890 пъти

Блейк Лайвли очаква четвъртото си бебе от Райън Рейнолдс

Актрисата от "Gossip Girl" шокира феновете си, като показа наедрлото си коремче на 10-ата годишна среща на Forbes Power Women's Summit в четвъртък в Ню Йорк.

35-годишната актриса изглеждаше щастлива, докато беше поставила ръца върху корема си. Лайвли, която вече е майка на дъщерите си Джеймс, на 7 г., Инез, на 5 г., и Бети, на 2 г., със съпруга си Райън Рейнолдс, съчета визията с бели токчета, обеци и лента за коса.

Звездата все още не е съобщила новината чрез социалните медии. Всъщност едно от последните качвания на Лайвли в тях през август показа плоския ѝ корем, въпреки че тя не уточни кога е направена снимката край басейна.

Тя и 45-годишният ѝ съпруг си казаха заветното "Да" през септември 2012 г., а двойката станаха родители две години по-късно, когато се появи Джеймс. Инез и Бети са родени съответно през 2016 г. и 2019 г.

През октомври 2021 г. Рейнолдс разкри, че си взима "творчески отпуск" от актьорската професия, за да може да е около семейството си.

През годините двамата с Лайвли са говорили за плановете си за голямо потомство, а предходната година Рейнолдс обясни пред " Details", че и двамата със съпругата му произхождат от големи семейства и искат тяхното да бъде такова.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !