Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Не ми е толкова важно да ме канят в театъра: Карамазов

отпечатай новината

19.09.2022 10:52 | Видян 373 пъти

Не ми е толкова важно да ме канят в театъра: Карамазов

„Колкото повече подбираш нещата, които искаш да правиш, толкова по-лимитирано става твоето канене и толкова по-лимитирано започваш да се включваш в проекти. През последните години намерих много по-голяма стойност в това да се хвърлям в един проект примерно на 3 години, но той действително да е много важен за мен, а не просто да съм постоянно от пиеса в пиеса", заяви актьорът Владо Карамазов в предаването Денят започва с Георги Любенов.

 

За 20-те години, през които Карамазов е на професионална сцена, казва, че в театъра навлиза едно ново поколение, по-различно от неговото, което "бързо включва и няма толкова задръжки". С фотографията актьорът се е захванал, след като е приключил с проекта Three Bears Entertainment с дотогава най-близкия му човек Юлиан Вергов и със захари Бахаров.

 

„Професията ми на актьор много ми помага във фотографията“, каза той. И добави, че сам се е учил да снима. Нещото, което му харесва е, че така се конкурира с хора от цял свят. И че го оценяват хора, които гледат само това, което е направил.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !