Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Емануела и Крум – новият дует в попфолка

отпечатай новината

29.06.2009 17:00 | Видян 13689 пъти | Гласували 3

Емануела и Крум – новият дует в попфолка

Емануела и Крум поднесоха неочакван дует. В петък вечер на финала на предаването „Бягство към победата“, звездите на „Ара мюзик“ изпълниха премиерно съвместната си песен „Нищо не знаеш“. Само няколко часа по-късно в интернет пространството песента зае челно място по гледаемост, а радиостанциите вече приемаха слушателски поздрави именно с новия хит съобщи БЛИЦ.

„Нищо не знаеш“ е по музика на Флори Мумайези и текст на Росен Димитров. „Песента пресъздава наши лични усещания – такива, каквито и всеки един друг човек е преживявал“, споделят изпълнителите на „Ара мюзик“. С този проект Емануела и Крум дават заявка да завладеят музикалните класации и да се превърнат в най-хитовия дует за годината.

Междувременно на финалния етап на „Бягство към победата“ Емануела и Крум финишираха втори пред църквата „Св. Димитър“ в Солун. ВИП двойката беше посрещната от Слави Трифонов, който изрази своите отлични впечатления от великолепното представяне на двамата изпълнители. Те пък на свой ред заявиха готовност да участват и в други предизвикателни телевизионни формати. Вечерта продължи до ранните часове на следващия ден. Заедно с другите двойки от състезанието Емануела и Крум отпразнуваха финала на „Бягство към победата“, като направиха маратон из софийските нощни клубове.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !