Коктейл без рокли тази седмица в...

Тази вечер (24 април) в „Ергенът“ от 20:00 ч. по bTV...

Пореден зловещ удар на серийния убиец...

Заплетената мистерия на неизвестния убиец все...

Носете си шушляците, бедняци такива: Мис България 2020 Венцислава Тафкова

отпечатай новината

11.11.2022 11:43 | Видян 2119 пъти

Носете си шушляците, бедняци такива: Мис България 2020 Венцислава Тафкова

Може да носи короната на Мис България 2020, но съвсем не е за пример. Наскоро Венцислава Тафкова се изложи брутално с нелепо изказване, което едва ли пасва на посланието, което стои зад конкурс от този ранг.

Тунингованата брюнетка отнесе много гняв, заслужени критики и дори откровени обиди по свой адрес от потребители във виртуалното пространство, след като се пусна в серия от снимки с палта от естествена кожа, с които вече сме ви я показвали. И за да е картинката пълна, сега отвръща на нападките по много просташки начин, с което единствено може да си навлече още омраза.

"Мога да си го позволя и затова нося такива палта. Вие си носете шушлековите якета, бедняци такива! Аз съм друга категория", избухна Тафкова.

А откъде миската има тези възможности и как си купува толкова скъпи дрехи, може би не е чак толкова трудно да се предположи. Обществена тайна е, че те са резултат от най-древната професия, която практикува, пише "Уикенд".

Вместо да се засрами, че парите й са от креватни изпълнения с мъже, които могат да й бъдат дядовци, тя се хвали наляво и надясно. Очевидно интелектът й е на ниво 0, колкото е и естествената й красота, допълва още изданието.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !