12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Крис Рок ще бъде първият човек, който води шоу на живо пред цял свят

отпечатай новината

11.11.2022 20:37 | Видян 918 пъти

Крис Рок ще бъде първият човек, който води шоу на живо пред цял свят

Крис Рок и острото му чувство за хумор ще се изпречат точно пред очите на зрителите по цял свят по едно и също време - на живо, на малкия екран. 

"Netflix" обяви в четвъртък, че легендарният комик ще влезе в историята като хедлайнер на първото по рода си глобално стрийминг събитие на живо на стрийминг гиганта, съобщава CNN.

"Крис Рок е един от най-емблематичните и важни комедийни гласове на нашето поколение", каза в изявление Роби Прау, вицепрезидент на "Netflix" за стендъп и комедийни формати.

"Развълнувани сме, че целият свят ще може да изживее комедийно събитие с Крис Рок на живо и да бъде част от историята на "Netflix". Това ще бъде незабравим момент и за нас е голяма чест, че Крис носи този факел", добави той. 

Това ще бъде второто стендъп шоу на актьора по "Netflix". Първата му поява беше в "Chris Rock: Tamborine" през февруари 2018 г.

Въпреки че това ще бъде първият стрийминг на "Netflix", комедийните събития на живо не са непознати.

"Netflix is a Joke: The Festival" се проведе през пролетта и включваше повече от 330 комедианти, които изнесоха 295 шоута на повече от 35 места в Лос Анджелис, включително първото по рода си стендъп шоу на стадион "Доджър". Събитието продаде повече от 260 000 билета.

Рок в момента е на световно турне "Ego Death World Tour" и има дати на доста места в Калифорния през декември със своя приятел и колега комик Дейв Чапъл.

Специалният проект на "Netflix" с Рок на живо ще бъде излъчен в началото на 2023 г.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !