12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Анита Мейзер се жалва, че е станала секс мишена

отпечатай новината

15.11.2022 14:58 | Видян 2305 пъти

Анита Мейзер се жалва, че е станала секс мишена

Чудите ли се какво става със сексбомбата Анита Мейзер, която бе обвинена за непредумишлено убийство на интимния си партньор Николай. Припомняме, че по време на секс двамата прекрачили границата и използвали свински опашки, а той се задушава и умира.

Тя излежа твърде кратка присъда и след освобождаването си отпраши за Америка, където се е позиционирала и няма намерение да се връща в България. Силиконката се ожали в мрежата, че я сполетяло нещо неприятно. Тя пусна доста дълъг пост, в който открито обяснява, че е станала секс мишена на много мъже. 

Оказа се, че Анита не спира да получава лични съобщения във Фейсбук и Инстаграм от мъже, които имат сексуални намерения към нея. Тя иска да това да се случва явно на стената й, да не се крият и да се излагат пред всички. Анита признава, че сред най-глупавите въпроси е "къде живееш".

"Пълните ми месинджъра с глупави изцепки и ако ви блокирам да знаете защо ще го направя. Ще блокирам също така и пасивни “приятели”, за да освободя място на някои, който ще има отношение към моя труд да споделям видеа и всевъзможни други неща от моето ежедневие и живот ", гневи се едрогърдата брюнетка. 

"Не търся интимна връзка, а и дори да се появи някога такава, не по този начин. Моля, не ми пишете на лични нищо, което не е лично, тайна или бизнес оферта. Скрити написани неща не ми трябват тук", допълва още Анита, която по всичко личи, че не е готова за нова връзка.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !