Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Шаная Туейн замени името на Брад Пит в хита си "That Don’t Impress Me Much"

отпечатай новината

09.12.2022 17:08 | Видян 1047 пъти

Шаная Туейн замени името на Брад Пит в хита си

Съвсем наскоро Шаная Туейн официално затвърди позицията си на музикална икона, получавайки специалното отличие на наградите "Изборът на публиката". Пристигайки обаче пред зала "The Barker Hangar", разположена в Санта Моника, щата Калифорния, тя доказа, че заслужава не само тази статуетка. Имайки предвид зашеметяващият начин, по който изглежда, певицата спокойно би могла да бъде провъзгласена за кралица на красотата, прибавяйки към колекцията си от престижни призове и тази титла.

Стъпвайки на синия килим, разстлан пред входа на сградата, тя предизвика истински възторг сред хората, събрали се там, карайки ги да се запитат как е възможно срещу тях да стои 57-годишна жена. Факт е, че носителката на общо пет златни грамофончета по нищо не отстъпва на далеч по-младите си колежки, а според мнозина визията ѝ дори е способна да засенчи една голяма част от тях. И това е самата истина. Появявайки се на събитието в провокативна рокля, разкриваща голяма част от добре поддържаното ѝ тяло, надали би се намерил някой, който лесно би отгатнал нейната възраст, ако предварително не я знае.

По-късно, от сцената на бляскавото шоу, тя изпя три от най-емблематичните си парчета - "Any Man of Mine", "That Don"t Impress Me Much" и "Man! I Feel Like a Woman", като направи малка промяна в текста на своя хит от 1998 г., заел трета позиция в годишната класация "Billboard Hot 100", въпреки появата му през декември, осигурила му прекалено кратко време за съревнование с останалите мелодии в списъка. Изпълнявайки песента, тя замени името на Брад Пит в популярната фраза от нея с това на друг актьор, който присъстваше в залата, и по-точно Райън Рейнолдс. Задокеанската преса пише, че очевидно Айлийн Риджайна Едуардс, както всъщност се казва прекрасната носителка на Ордена на Канада, явно вече не е толкова впечатлена от бившия съпруг на Анджелина Джоли, провъзгласяван за секссимвол на няколко десетилетия, затова е решила вместо него да възпее колегата му.

"Добре, значи ти си Райън Рейнолдс", казва тя по посока на камерите, които секунда по-късно показват изненадата реакция на актьора, след като осъзнава какво е изрекла певицата. "О, Господи, това съм аз!", възкликва той.

Шаная бе много емоционална при получаването на наградата си по време на специалната вечер. "От много ранна възраст се обърнах към писането на песни като форма на бягство", обясни тя. "Това е моето любимо място. Никога не ми е хрумвало каква сила придобиват думите текстовете, когато ги изпееш и споделиш с целия свят. Голяма чест е да бъда уважена по този начин. За мен е удоволствие да знам, че хората са намерили вдъхновение в това, което правя. Така че благодаря ви."

Тя продължи: "Признателна съм за това отличие, което е символ на ефекта от работата ми през годините. Не съм сигурна дали това е правилното нещо, което мога да кажа, но желанието ми винаги е било да вдъхновявам хората с моята музика."

"В подобни тези моменти от живота усещам най-силно липсата на моята майка. Тя би се радвала да гледа как нейното момиче изживява този момент точно сега, как сбъдва мечтите си. Но моите фенове, моите приятели, моят екип - вие сте тези, които наистина запълват тази празнина. Факта, че празнувате постижението ми с мен ме кара да се чувствам обичана и специална. И винаги ще съм благодарна за това, благодаря ви", завърши тя.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !