12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Уилиам ме изгони с крясъци: Хари

отпечатай новината

16.12.2022 11:15 | Видян 612 пъти

Уилиам ме изгони с крясъци: Хари

Херцогът на Съсекс сподели истината за отношенията в кралското семейство в новите епизоди на документалния сериал на Нетфликс. Той твърди, че Уилиам е действал, когато е трябвало да коригира фалшиви или вредни за репутацията сведения относно други членове на монархията, главно отнасящи се до престолонаследника. По думите му обаче те не са успели да предложат същата защита за него и съпругата му.

 

Да видя как офисът на брат ми разпространява същото нещо, което обещахме, че двамата никога няма да направим, беше съкрушително“, споделя принцът. Херцогът разказва и за ужасяваща семейна среща с баща си Чарлз, Уилям и кралица Елизабет. Според Хари събранието, на което тогава се обсъждат плановете му с Меган, станало крайно емоционално.

 

„Много бързо стана ясно, че нищо не подлежи на обсъждане или дебат“, спомня си той. По време на срещата Уилиам е стигнал до крясъци, а от баща си чул само лъжи. Колкото до Елизабет Втора, нейното поведение отново било стоическо. Срещата била проведена без Меган. „Бяха ми дадени пет възможности. Първата бе да останем, без промяна. Всички останали пет - за напускане“, разкрива още Хари.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !