Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Ревност, лъжи и задкулисие. Хари и Меган сочат с пръст в последните епизоди на Netflix

отпечатай новината

16.12.2022 15:19 | Видян 671 пъти

Ревност, лъжи и задкулисие. Хари и Меган сочат с пръст в последните епизоди на Netflix

Двойката не се притесни от последните епизоди на документалния си филм, в който разказва за причините, поради които е напуснала Обединеното кралство.

Епизодите продължават от 2018 г. , когато принц Хари се жени за Меган в Уиндзор. Двойката си припомни приятни спомени, като например как тогавашният принц Чарлз, когото Меган определи като "много очарователен", се намеси, за да я придружи до олтара, след като й помогна с музикалното оформление преди големия ден.

Монтажът на невиждани досега блажени моменти - Хари разрязва сватбената торта с меч, емоционални тостове и серенада на Елтън Джон за гостите - скоро придобива по-сериозен характер. Хари и Меган обвиниха останалата част от семейството, че завижда на нарастващата им популярност, след което отправиха сериозни твърдения, че вредните истории за двойката са подхвърлени от институцията, за да се отклони вниманието от негативното отразяване на други членове на кралското семейство.


 

С малко истински разкрития в изданието на Netflix от миналата седмица, тези епизоди бяха по-силни. Картината, която Хари нарисува за кралското семейство, не беше особено ласкава. Той представи една мразовита, изолирана среда, в която подозренията и недоверието ръководят домакините, които не са съпричастни към техните преживявания.

"Въпросът е, че когато някой, който се жени, който трябва да бъде "поддържащ актьор", открадне светлината на прожекторите или върши работата по-добре от човека, който е роден да я върши, това разстройва хората. Това променя баланса", казва принц Хари. По-нататък той описва как различните пресслужби на двореца "в крайна сметка работят една срещу друга".


 

Последвалите нападки в пресата, липсата на действия от страна на двореца за предотвратяването им и нарастващите подозрения на двойката, че кралското семейство всъщност подхранва медиите, тласнаха Меган към мрачно място.

"Всичко това ще спре, ако не съм тук. И това беше най-страшното - толкова ясно мислене", спомня си тя, като уточнява идеите си за самоубийство, които за първи път изказва в разговор с Опра миналата година. Хари отиде по-далеч и обвини постоянното натрапване на медиите като критичен стресов фактор, който в крайна сметка е довел до спонтанен аборт на съпругата му през 2020 г.

За разлика от миналата седмица, в тази серия епизоди Хари и Меган се насочиха към конкретни членове на семейството, като херцогът си спомни как брат му е загубил самообладание по време на важна среща на върха в Сандрингам, когато са обсъждали дългосрочното бъдеще на двойката.

 


"Беше ужасяващо брат ми да крещи и да ми се кара, баща ми да казва неща, които просто не са верни, а баба ми да седи спокойно и да приема всичко това", казва той, припомняйки си разговорите с Уилям, тогавашния принц Чарлз и покойната кралица Елизабет II.

"Но трябва да разберете, че от гледна точка на семейството, особено от нейната, има начини да се правят нещата. А нейната крайна мисия и цел, отговорност, е институцията. . . тя ще се ръководи от съветите, които са ѝ дадени", каза Хари.


 

 Херцогът заяви, че "най-тъжното" е "клинът, вбит между мен и брат ми"

Той добави: "Отчасти разбирам - това е неговото наследство и до известна степен вече е вкоренено в него, че част от отговорността му е оцеляването и продължаването на институцията. "

Последната част на проекта представляваше съдебно изследване на острата раздяла на двойката с клана Уиндзор и беше ясно представена през призмата на Съсекс. Но целта на Хари и Меган никога не е била да свалят монархията. Искаха да кажат истината си и да се защитят от начина, по който са били представени в таблоидната преса. Фактът, че някои от забележките им са имали отрицателен ефект върху семейството, е злополучен страничен продукт на изказването.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !