Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Дъщерята на Тръмп в Града на любовта

отпечатай новината

23.12.2022 12:32 | Видян 479 пъти

Дъщерята на Тръмп в Града на любовта

Вчера бе дългоочаквания трети сезон на поредицата "Емили в Париж", който вече е достъпен за всички абонати на Netflix. Мagnifique! Félicitations à tous - както вероятно биха възкликнали някои хора, разбирайки за появата на новите епизоди, разкриващи как продължава европейското приключение на младата американка с трагичен любовен живот. Заглавието, превърнало се в най-успешния проект на Дарън Стар от "Сексът и градът" насам, не само прикова множество зрители пред малкия екран, но също така вдъхнови голяма част от тях да изживеят собствена авантюра с френската столица, подобна на тази на главната героиня, в чийто образ се превъплъщава Лили Колинс. Така, изпълнени с неконтролируем ентусиазъм и нестихващо вълнение те се качиха на първия полет до Града на любовта, където в момента се намира и Иванка Тръмп, озовала се в там в деня, когато сериала тръгна отново по стрийминг платформата.

Разбира се, не е изключено този факт да е чисто съвпадение и дъщерята на бившия президент на САЩ изобщо да не е планирала да пристигне в населеното място, послужило за снимачна площадка на продукцията, именно на датата, бележеща нейното завръщане. И все пак точно така се получи, което наведе редица от последователите ѝ в Instagram на мисълта, че тя е сред почитателите на шоуто. Дали обаче заключенията им имат нещо общо с реалността, все още не е ясно, тъй като блондинката не е дала никакви индикации, че го следи... Онова, което обаче е известно, че тя определено се е влюбила в дестинацията, а свидетелство за това са трите сърца, всяко от които носи по един от цветовете френския флаг, придружаващи галерията, съдържаща изображения и кратки видео клипове, появила се в личния ѝ акаунт в мрежата.

На кадрите тя позира пред обектива с единадесетгодишната си дъщеря Арабела, използвайки за фон някои от тамошните забележителности, превърнали се в символ на града, като Айфеловата кула и Лувъра. Любопитен факт е, че в постовете ѝ отсъстват останалите членове на нейното семейство, с които последно бе в Катар, където гледаха на живо някои от ключовите спортни срещи на Световното първенство по футбол, спечелено в крайна сметка от Аржентина. Въпреки отсъствието на господата, видно е, че двете дами все пак се забавляват, наслаждавайки се на паметниците на културата и произведенията на изкуството, които мястото може да предложи на своите посетители, а те далеч не са малко. След като видяха прочутата "Мона Лиза" на Леонардо да Винчи, те посетиха още няколко изложби, включително и такава на елегантно облекло, след което яздиха коне в градините на Версайския дворец.

Както неотдавна сама се зарече, Иванка действително се дистанцира от своя баща, отказвайки да има нещо общо с третата му кандидатура за Белия дом, превърнала се в една от най-коментираните теми зад океана в последно време. И така, вместо в момента да участва активно в подготовката на неговата кампания, опитваща се да му осигури втори мандат като държавен глава на Съединените щати, тя предпочете да се отдаде на дълга почивка с хората, заемащи специално място в нейното сърце. В желанието си да избяга колкото се може по-надалеч от амбициите на своя родител, бизнес дамата първо посети Египет в компанията на своя съпруг и трите им деца, след което се насочи към Катар, където се запозна с Килиан Мбапе. С нетърпение очакваме да видим коя ще бъде следващата спирка по пътя ѝ, макар да не остана много до Коледа, чиито традиции повеляват тя да бъде посрещната в домашна обстановка с най-близките.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !