12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Уилям ме нападна физически в спор за Меган: Хари

отпечатай новината

05.01.2023 14:22 | Видян 537 пъти

Уилям ме нападна физически в спор за Меган: Хари

Принц Хари твърди, че брат му принц Уилям го е хванал за яката и го е повалил на пода в кавга след разгорещен спор за Меган Маркъл.

В изтекъл откъс от предстоящата му мемоарна книга Spare херцогът на Съсекс твърди, че през 2019 г. в дома му в Лондон е имало сблъсък с по-големия му брат, в резултат на който той е получил рани и драскотини по гърба.

Твърди се, че сегашният принц на Уелс е пристигнал в дома на Хари в Нотингам Котидж, за да поговори за връзката им, която вече е "гореща", а двойката е крещяла един на друг в кавгата.

След това Хари отхвърлил твърденията на брат си, че се опитва да му помогне, и отишъл в кухнята, където му казал: "Уили, не мога да говоря с теб, когато си в това състояние", съобщава Guardian.

Херцогът пише в откъса от книгата: "Той остави водата, нарече ме с друго име, след което се нахвърли върху мен.

"Всичко се случи толкова бързо. Много бързо. Той ме хвана за яката, скъса огърлицата ми и ме повали на пода. Приземих се върху купата на кучето, която се счупи под гърба ми, а парчетата се врязаха в мен.

"Лежах за миг, замаян, после станах на крака и му казах да се маха. "

Съобщава се, че принцът на Уелс е помолил брат си да не казва на Меган за конфронтацията след това, в резултат на което Хари е казал: "Искаш да кажеш, че си ме нападнал?", на което той е отговорил: "Не съм те нападнал, Харолд. "

 Хари казва, че не е казал веднага на съпругата си за инцидента, но по-късно тя е забелязала "драскотини и синини" по гърба му.

Твърди се, че по време на спора Уилям е нарекъл Меган "трудна", "груба" и "избухлива" - коментари, които според по-малкия брат са били папагал на "разказа в пресата" за съпругата му.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !