Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Оуен Уилсън има 4-годишна дъщеря, която никога не е виждал

отпечатай новината

12.01.2023 16:04 | Видян 646 пъти

Оуен Уилсън има 4-годишна дъщеря, която никога не е виждал

Холивуд е пълен със странни истории, на които сме свикнали, но все пак винаги се намира нещо, което искрено да ни изненада. Последната е фактът, че актьорът Оуен Уилсън има дъщеря, която никога не е виждал.

54-годишният актьор често се превъплъщава в ролята на баща във филмите, в които участва и има двама сина в реалния живот - Робърт на 11 и Фин на 8, които са от бившите му партньорки Джейд Дуел и Каролин Линдквист.

Но много от феновете на Уилсън не знаят, че той има и трето дете - 4-годишна дъщеря на име Лейла, която никога не е виждал. Нейна майка е бившата приятелка на Уилсън, актрисата Варуни Вонгсвирейтс. Двамата бяха двойка 5 години.

Вонгсвирейтс сподели наскоро в интервю за Dailymail, че Уилсън "не се интересува от дъщеря си и никога не я е виждал".

Тя споделя, че е умолявала Оуен да бъде част от живота на детето, но той се е съгласил да помага само финансово.

"Лейла се нуждае от баща. Иронично е как Оуен все играе роли на баща за пример във филмите си, а никога не е виждал собствената си дъщеря", разкрива актрисата.

Според източници, връзката на Оуен и Варуни не е приключила добре, а актьорът дори сменил телефонния си номер, когато разбрал, че Варуни е бременна.

"Когато Варуни съобщи на Оуен, че е бременна, той не се зарадва. Тогава беше и последният път, в който двамата си казаха нещо", разкрива източник, близък до двойката.

През 2018 година ДНК тест за бащинство потвърждава, че Оуен Уилсън е баща на Лейла. Когато разбрал, че все пак той е бащата на момиченцето, Уилсън заявил пред съда, че не желае да я вижда.

"Той не желае да има право да я посещава, както и няма претенции за родителски права", разкрива източник.

Актьорът отказва коментар по случая, а негови представители коментират, че това са лични дела, които не засягат обществото.

Уилсън единствено изплаща издръжка на дъщеря си. Според неофициални източници, той плаща по 25 хиляди долара месечно. Той е платил еднократно и 75 хиляди долара на майката на Лейла, които покриват разходите ѝ за бавачка, както и за акушерка при раждането.

Варуни често публикува снимки на дъщеря си в Instagram, a последователите ѝ често коментират, че малката Лейла е копие на баща си. Русото, синеоко момиченце наистина прилича изумително на Уилсън.

"Прилича толкова много на баща си, срамота е, че не се интересува от нея", коментират хора под снимките.

Макар да няма никаква връзка с дъщеря си, Оуен е доста горд баща на другите си две деца - синовете му Робърт и Фин. Той говори за тях често в свои интервюта и участия и взима активна роля в живота ми.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !