Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Кейт Мидълтън развесели деца с маска на заек (ВИДЕО)

отпечатай новината

20.01.2023 14:32 | Видян 784 пъти

Кейт Мидълтън развесели деца с маска на заек (ВИДЕО)

Кейт Мидълтън посети детска градина в град Лутън, графство Бедфордшир. Принцесата на Уелс пристигна на срещата с децата и болногледачите в оранжева пола и бежово палто от Massimo Dutti. Велурени ботуши на Stuart Weitzman и обеци с цитрин на Kiki McDonough допълваха визията.

Посещението на Кейт беше част от текущата й работа за повишаване на осведомеността за това как отглеждането и развитието на дете в ранните години се отразява на живота му в бъдеще. През 2021 г. тя основа фондация, посветена на изучаването на този проблем.

Съпругата на принц Уилям, която е майка на три деца, лесно намери общ език с децата и се присъедини към техните игри и творчески дейности. Например, Кейт и нейните деца направиха карнавални маски с лица на животни. Принцесата на Уелс пробва маска на заек, което развесели децата. В разговор с персонала Кейт похвали работата му и отбеляза, че по време на пандемията, когато предучилищните заведения бяха затворени, обществото наистина осъзна колко важни и необходими са тези заведения.
Това е първата самостоятелна публична изява на Кейт за тази година. Преди това тя беше посетила с принц Уилям болница в Ливърпул и благотворителна организация за психично здраве.

Сега внимание е приковано към всяко обществена проява на представителите на кралското семейство - пресата и обществеността се чудят дали те ще реагират на скандалните мемоари на принц Хари, които вече бяха цитирани в медиите.

Братът на Уилям, който замина за САЩ, сподели в книгата си редица лични подробности, отново разкритикува близките си, описа и семейни кавги и дори сбиване с брат си.

Но принц Уилям, крал Чарлз III и други роднини на Хари се въздържаха от официални изявления по този въпрос. Журналистите обаче смятат, че по време на посещението в центъра за психично здраве Кейт Мидълтън може да „захапала” Хари с фразата, че "терапията с говорене не работи за всеки", като по този начин намеква за прекалената му откровеност в мемоарите му. Известно е, че принц Хари е голям фен на психоанализата.

 

Вижте видеото ТУК!

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !