Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Тото крие упорито името на щерка си цяла година

отпечатай новината

13.02.2023 11:52 | Видян 610 пъти

Тото крие упорито името на щерка си цяла година

Съпругата на Тото - Кристин разкри дълго пазената тайна, която рапърът на "СкандаУ" упорито криеше от публичното внимание месеци наред. Става дума за появата на второто им дете, което двамата също успяха да запазят в тайна от всички. 

Стана ясно, че семейството им се е увеличило едва след раждането на таньорката Кристин миналата година, което очаквано предизвика бурни вълнения сред последователите им в социалните мрежи.

Втората бременност на Кристин бе държана в пълна тайна, както всъщност се случи и при първата със сина им Доминик. Тогава Тото и Кристин дори не уточниха пола на бебето, но впоследствие все пак стана ясно, че малкият им син Доминик вече е щатлив батко на сладка сестричка. Преди дни момиченцето имаше рожден ден, а майка й Кристин й честити публично, разкривайки нещо любопитно.

"Честит първи рожден ден, феичке моя ! Благодаря ти, че дойде в живота ни, много те мечтаех ! Нямам търпение тепърва да те опознавам, да наблюдавам как растеш и да видя каква ще бъдеш ! Само, моля те, бъди здрава ! Обичаме те много ! П.С : Вече си голямо момиче и е време да спиш по-спокойно и по-дълбоко нощно време, ако искаш да имаш хубава и усмихната майка", написа шеговито жената на Тото.

След като се роди синът му, Тото бе категоричен, че не желае детето му да се показва в публичното пространство, дори в началото не споделяше подробности за това как се казва, но тайната все пак падна.

Припомняме, че Тото и Кристин Петринска се ожениха в началото на юли миналата година, като тогава публикуваха само няколко кадъра от сватбата си в ресторант на брега на язовир Пасарел.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !