Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

М.Бакалова, Ж.Живкова и Ю.Дончева аплодират М.Гроздева, Ж.Калканджиева и още модели 45+ в Маринела

отпечатай новината

07.03.2023 10:54 | Видян 696 пъти

М.Бакалова, Ж.Живкова и Ю.Дончева аплодират М.Гроздева, Ж.Калканджиева и още модели 45+ в Маринела

На върховия 19-и етаж на хотел Маринела Жени Калканджиева и най-добрата и приятелка Надежда Неева показаха колекция за красиви жени над 45, озаглавена Magic Woman. Моделите им бяха точно такива. Освен двете инициаторки, по златния подиум в зала Силует минаха известни дами, начело с 2-кратната олимпийска шампионка Мария Гроздева.


 

Именно това привлече странящата от светски събития у нас Мария Бакалова (в средата на кадъра), която закъсня, а с нея и дефилето, както подобава в някои представи на голяма световна звезда. Номинираната за Оскар актриса е проекто-снаха на най-титулованият спортист на България в цялата нейна история, като седна на първия ред с новото си гадже - синът на шампионката. Брат му и баща му също присъстваха.


 

Също на първия ред беше седнала Жени Живкова в алено, която открай време не идва на светски прояви, като тя получи и специални поздравления от манекенката Гроздева направо от подиума. Юлияна Дончева беше довела и мъжа си Стъки, и техния син. Сред другите модели за 1 вечер бяха както бивши манекенки и настоящи бизнесдами, така и политичката Айлин Дахилова, и тв водещата Джуджи. Всички блестящи в тоалетите на Неева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !