Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Китайка, осиновена от румънци, работи в жандармерията в Галац

отпечатай новината

09.03.2023 11:59 | Видян 628 пъти

Китайка, осиновена от румънци, работи в жандармерията в Галац

Кристина Тудораке работи в жандармерията в Галац. Тя смята себе си за румънка с молдовски акцент. Но всъщност е китайка, осиновена от румънско семейство.

„Биологичните ми родители живеят в Китай. Преди 25 години, когато съм се родила, били в Румъния, по-точно в Галац, за да създадат бизнес“, разказва Кристина. Това бил моментът, в който се озовала в прегръдките на двама души, които я отгледали като свое дете и днес тя нарича свои майка и баща.

"Външният ми вид е различен от хората около мен, но това само ме амбицира повече, работя повече и си поставям големи цели", споделя Кристина, която от малка мечтаела да бъде военен.

„За мен носенето на военна униформа представлява начин на живот. В бъдеще искам да участвам в международни мисии и чрез това да демонстрирам своята преданост към страната, която ме осинови и където се чувствам у дома си: Румъния“, казва Кристина.

Младата жена се чувства свързана и с азиатската култура, въпреки че все още не е била в Китай. Харесва китайската храна и обича да я приготвя за цялото семейство. Заела се е  да учи китайски език и се надява скоро да стигне до страната, откъдето са нейните корени. „За да мога да говоря за Румъния като място, където душата ми пусна корени“, допълва Кристина.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !