Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Останах без коса в "Сървайвър": Божана Кацарова

отпечатай новината

14.03.2023 16:06 | Видян 1040 пъти

Останах без коса в

"Сървайвър" се оказа тежко изпитание за женската суета. Кулинарката Божана Кацарова нададе вой, след като буйната й грива започна да капе месец след стъпването й в приключенското риалити. Оказа се обаче, че участничката сама се е докарала до това дередже.

"Измих косата си със сажди и тя половината окапа! Вързах я, но сега ме е страх да я пусна, защото не знам какво е останало от нея", оплака се победителката от "Мастършеф", която държи да изглежда добре дори в екстремни условия.

Преди дни тя показа пред камерите и ноктите на ръцете си, които са изпочупени до дъно от тежките игри и изпитания, в които тя се раздава, без да жали сили.

undefined

В риалитито както Божана, така и останалите участници с мъка поддържат личната си хигиена. Претендентите за титлата "Последният оцелял" са принудени да мият зъбите си с пепелта от огъня и да перат дрехите си в Карибско море. Жените от племената "Известни" и "Войни" обаче не се предават пред трудностите и всяка сутрин се привеждат в приличен вид, като се оглеждат в лъскавото дъно на празните тенджери.

Някои от тях, като фолкпевицата Татяна, предварително са се подготвили с плътен микроблейдинг, който няма шанс да избелее под жестокото слънце на Доминикана.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !