Гришо качи секси французойка в...

Григор Димитров си тръгна от парти в Монте Карло, където...

Шолц увери китайски студенти, че не...

Германският канцлер Олаф Шолц увери днес китайски...

И Тошко Славков бил с Дарина

отпечатай новината

11.07.2009 09:00 | Видян 10149 пъти | Гласували 1

И Тошко Славков бил с Дарина

Около интимния живот на Дарина Павлова се носят легенди. Духовете още повече се разбуниха след скандалното изказване на италианския премиер Силвио Берлускони по неин адрес, на което цял свят стана свидетел (за него четете по-долу). С кои известни мъже е спала богатата вдовица най-много интересува хората. Неслучайно в миналия брой подхванахме тази тема. СВАВА ви разкри само част от истинската история за мъжете на Дарина. Оказа се, че Розичка (както навремето във ВИТИЗ наричали Дарина) е деляла креват не само с Иван Славков – Батето, но и със сина му Тошко. Клюкари разправят как неотдавна похотливият брадър се е похвалил за това свое вип завоевание. Той неведнъж е доказвал, че крушата не пада по-далеч от дървото или казано с прости думи: какъвто бащата – такъв и синът.

Не по-малко пикантна е авантюрата на Дарина с босът на ВИС 2 Георги Илиев, който беше убит преди няколко години. Запознати даже си спомнят как в едно нощно заведение двамата отишли заедно в тоалетната. Познайте какво са правили насаме?

В сайтът razkritia.com преди повече от месец излезе информация, че Илия Павлов е знаел за връзката на съпругата си с Жоро Илиев. Нещо повече, тя станала доста показна и скандална. Господин Павлов често се карал с благоНЕверната си заради забежките й. Не се сдържал  дори на обществени места. Грандиозна семейна свада между двамата избухнала в столичен ресторант, когато Илия видял скъпо диамантено колие на шията на жена си. То както се предполага, било подарък от Жоро. Вероятно връзката й с него е причина Дарина да се премести да живее в Америка. Някои предполагат, че изселването й било по настояване на Илия Павлов, който не искал да се черви повече с нея, пише още сайтът.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !