Ето го зетя на Стоичков

Новият зет на футболната легенда Христо Стоичков е...

Родни звезди се страхуват от коклюша...

Не крийте, че не ваксинирате децата си!, призовава...

Божана Кацарова развя голотии в "Сървайвър"

отпечатай новината

21.03.2023 12:08 | Видян 1089 пъти

Божана Кацарова развя голотии в

Откакто е влязла в "Сървайвър" готвачката Божана Кацарова е подложена на мощен и на моменти доста унищожителен хейт в социалните мрежи, където потребителите редовно изразяват недоволство от поведението й.

Претенциите на Кацарова вече все по-често дразнят и останалите участници в екстремния риалити формат. Докъде може да стигне още в провокациите кулинарата и дали няма да обърне всички срещу себе си в шоуто, много скоро ще стане ясно. Още повече, че все по-често залага на всякакви голотии, за да привлече погледите към себе си.

"И накара зрителите да пият "Деган" против повръщане", гласи един от многото доста крайни коментари в мрежата по неин адрес. А в друг директно я наричат "боклук" заради "евтините опити да прилича погледите".

"Противно е това, което показваш всеки път, ти си противна. Мръсна, нагла, груба, проста и пълен простак. Селянка, която цял живот е доила кравите, ще е по-голяма дама от теб. Да не би да си мъж и да си минала операция за промяна на пола?! Иначе тази показна ганьовщина няма как да си я обясним", не спират с атакуващите коментари зрителите.

 А поне засега Божана съвсем не дава вид на човек, който се притеснява какво изобщо се говори за нея извън пределите на "Сървайвър". Непукизмът й е изразен до такава степен, че тя все по-често използва вулгарен и циничен език. Докъде ще стигне с всичко това, ще почакаме, ще видим.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !