Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Премиера на „Хари Потър и нечистокръвния принц”

отпечатай новината

10.07.2009 16:30 | Видян 4776 пъти | Гласували 1

Премиера на „Хари Потър и нечистокръвния принц”

В нощта на 16 срещу 17 юли в Cinema City Мол София и Мол Пловдив ще се състои световната премиера на „Хари Потър и нечистокръвния принц”.

Феновете на фентъзи поредицата ще могат първи в света да видят екранизацията по предпоследната книга. Прожекцията ще започне точно в 00:01ч в зали 7 на кината в Мол София и Мол Пловдив. Цената на билетите за в София е 12лв, а в Пловдив – 10лв, а те вече са в продажба на касите на киното. Могат да се правят и онлайн резервации на www.cinemacity.bg. Вече над 100 от най-запалените почитатели осигуриха своето присъствие в нощта на премиерата.

От 23:00ч до началото на прожекцията във фоайетата на двете кина щатните магьосници на Cinema City ще канят посетителите да изпробват магическите си умения. Всички, закупили билети, ще имат шанс да спечелят на място: DVD колекция „Хари Потър” с всички предишни части, компютърната игра по „Хари Потър и нечистокръвния принц” , постер на филма и още куп други награди. Ще трябва само да се съсредоточат и отгатнат под коя от шестте островърхи шапки се крие тяхната награда.

От кината обещават да допълнят среднощната атмосфера с вълшебна декорация, на която зрителите да си правят снимки за спомен.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !