Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Златка и Карен качили по 10 кила заради бебето

отпечатай новината

05.04.2023 09:54 | Видян 874 пъти

Златка и Карен качили по 10 кила заради бебето

Златка Райкова чака втората си рожба от приятеля си Карен Хачатрян и както изглежда - вече и двамата нямат търпение да дойде заветния момент и появата му на бял свят. Междувременно обаче, се оказа, че не само плеймейтката трупа килограми покрай бременността си.

От самата нея наскоро става ясно, че и тя, и таткото вече са качили по 11 килограма отгоре върху снагата си, като бъдещата майка може да се "похвали" и с така омразния на всички жени целулит. Става ясно, разбира се, че веднага след раждането тя спешно минава на строг режим и започва ударни тренировки. Към тях явно ще се присъедини и Карен.

undefined

undefined

От онлайн разговора, който Златка проведе с феновете си в профила си става ясно още, че тя прави всичко възможно, за да предотврати негативните последствия от бременността по кожата на тялото си, но безуспешно. Затова пък вече е готова с решението на проблема.

Вече са ясни и първите покупки на двойката за бебето - количка, легло и люлка, които не се съмняваме, че са скъпи, маркови и много модерни.

undefined

undefined

Наскоро Райкова сподели в мрежата, че нощем спи трудно заради корема си, но веднага получи комплименти от последователите си: "Прекрасна си Злати!!! Пожелавам ти леко раждане и бързо възстановяване".

Припомняме, че за 37-годишната Златка Райкова това ще е второ раждане след Благой Георгиев-младши.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !