Щонова и Месечков спечелиха Денсинг...

Доктор Неделя Щонова и Атанас Месечков спечелиха Денсинг...

Наивност, уродливост и прикритост с...

Най-големият дефект на реорганизацията на движението...

Desiigner отмени всичките си концерти и постъпва в психиатрия

отпечатай новината

25.04.2023 12:05 | Видян 311 пъти

Desiigner отмени всичките си концерти и постъпва в психиатрия

След като се изложи на показ по време на международен полет, рапърът Desiigner сподели, че започва лечение в психиатрично заведение.

Изпълнителят на небезизвестната песен "Panda" бе обвинен, че през изминалия уикенд не е спазил етична култура в самолета и е бил смъмрен от стюардесата по този повод. На летището в Минеаполис го очаквала полиция и той бил разпитан, а след това и освободен.

В сряда, на 20-и април, самият Desiigner публикува в своя Инстаграм профил, че се срамува от недообмислената си постъпка. Както и че не се чувства добре от известно време. 

"През последните няколко месеца не бях добре и се мъча да се примиря със случващото се", така започва текстът. "Докато бях в чужбина на концерт, се наложи да бъда приет в болница, не мислех адекватно, не бях на себе си. Срам ме е от действията ми, които се случиха в самолета. Вече съм обратно в Щатите и постъпвам за лечение, което да ми помогне. Ще отменя всички свои концерти и задължения до второ нареждане. Психичното здраве е важно, хора. Ако [вие] не се чувствате себе си, моля, потърсете помощ". 

Източник: Официален Инстаграм профил

Рапърът, който оглавява музикалните класации, бе в чужбина, за да свири на Rolling Loud Thailand в петък миналата седмица заедно с хедлайнерите на фестивала Карди Би, Крис Браун и Травис Скот, а през уикенда - бе в нощен клуб в Токио, пише Billboard.

Desiigner или Сидни Селби, както е рожденото име на 25-годишният рап изпълнител, се прочу с "Panda" и "Tiimy Turner" песните, които две седмици след излизането им оглавяваха първите места на Billboard Hot 100 през 2016-а.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !