бТВ излъчва боксовата гала вечер на...

Срещите на братя Пулеви ще бъдат излъчени пряко по bTV,...

Фънки смени Капките с Hell’s Kitchen,...

Четири от жените в червения отбор ще се борят за мястото...

Мария кръщава Марая на рождения й ден

отпечатай новината

14.07.2009 17:40 | Видян 27416 пъти | Гласували 3

Мария кръщава Марая на рождения й ден

Броени дни преди старта на Националното турне “Планета Дерби 2009″, Мария се отдаде на приятни мигове със своето семейство. Чаровната певица посети Банско в компанията на своя съпруг Димитър и първородната им дъщеричка Марая. В планинския град, Мария взе първите си уроци по голф и призна, че и занапред ще релаксира чрез благородния спорт.

Звездата на “Планета” ТВ сподели приятните емоции на голф-игрището със своята майка и с Марая, която на 28-ми юли е рожденичка. Малката принцеса ще отбележи своята първа годинка с приказно тържество в популярен детски парти клуб. Наред с веселото парти, щастливите родители са избрали на тази дата да посветят Марая в християнската вяра. За място на светото кръщение Мария и Митко са избрали красивата малка църква “Преображение господне”. На това място, само преди два месеца Емилия кръсти своя син Иван, който на 11-ти май навърши една годинка.

Заредена с нови сили и енергия, Мария вече очаква с нетърпение старта на турнето “Планета Дерби 2009″, на 15-ти юли в Монтана, съобщиха от Планета.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !