Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Царят зад Хари на коронацията

отпечатай новината

09.05.2023 16:10 | Видян 625 пъти

Царят зад Хари на коронацията

Симеон Сакскобургготски и съпругата му Маргарита присъстваха на коронацията на крал Чарлз Трети в Уестминстърското абатство. Припомняме, че кралица Елизабет Втора бе пета братовчедка на децата на Сакскобургготски. Макар бившият премиер да е по-малък с 11 години от кралицата, той ѝ се падаше чичо. Любопитен факт е, че по време на церемонията Сакскобурготски седеше на 8-ия ред, малко зад принц Хари (на снимката).


 


 

По-малкият син на британския крал Чарлз Трети след това не се появи с него на балкона на Бъкингамския дворец. 38-годишният наследник дойде усмихнат и облечен в "сутрешен" костюм, носейки медалите си на гърдите, вместо обичайната за мъжете от кралското семейство униформа за специални случаи. Съпругата му Меган и двете им малки деца обаче останаха в САЩ.


 

По-голямото, Арчи, навърши четири години и се смяташе, че Хари иска да се прибере при семейството си възможно най-бързо. Кралски коментатори заявиха, че ако принцът се беше появил на балкона, това би било знак, че се е помирил със своята фамилия след разрива.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !