Бeлингам от Реал пожела успех на Б....

Звездата на Реал Мадрид преди идването на Мбапе в...

830К за Гришо от Ролан Гарос, излиза...

Със стигането си до четвъртфинал, първи в неговата...

Пост Малоун помoгна на бивш участник в X Factor да си купи къща

отпечатай новината

22.05.2023 09:46 | Видян 385 пъти

Пост Малоун помoгна на бивш участник в X Factor да си купи къща

Пост Малоун е не само добър изпълнител, но и има добро сърце. Бившият участник от X Factor Грегор Колман, е човекът, който може да го потвърди. Защо точно той? В не толкова далечната 2017-а година, когато участва в продукцията, Колман бива подпомогнат от Пост по доста интересен начин. Артистът си припомни наскоро спомен, в който 27-годишният рапър и носител на "Грами" е бил от звездите, които искрено го подкрепяли в този момент за участието му във формата.

След края Малоун и Колман се оказали на едно и също афтърпарти. Във въпросната вечер изпълнителят на "Insane" е попитал дали ще пие нещо Грегор, който му отвърнал: "Спестявам за къща, така че не пия точно сега". Веднага осъзнал, че думите му са били "глупави", а приятелите му го попитали след това: "Защо отказа питие на Пост Малоун?"

"Той започна да говори с мен и ми предложи да ми помогне с депозита за къщата", сподели Коулман, пише "Daily Mail". Освен това авторът на песни Остин Ричард Пост е дал телефонния си номер и му е предложил да прослуша някои от оригиналните му творби.

За да се възползва максимално от тази възможност, Грегор приоритетно изпратил творбите си на певеца на "I Fall Apart", докато "все още си спомня разговора" и сподели, че се надява Малоун "все още да се интересува, да иска да ги чуе и да ги хареса". В Инстаграм бившият участник в X Factor сподели снимка, на която седи до Малоун, а под нея има и емоционален текст.

"Никога не съм мислил, че докато тръгвах с китарата си към вратата в петък вечер за концерта ми в @wunderbarglasgow, ще срещна @postmalone и ще имам такова преживяване, което ще промени живота ми. Часовете, прекарани с този джентълмен, сами по себе си промениха живота ми, да не говорим за това, което последва."

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !