Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Съдя я до дупка, мами: Брад за Анджелина

отпечатай новината

05.06.2023 11:41 | Видян 729 пъти

Съдя я до дупка, мами: Брад за Анджелина

За съжаление съдебната и семейна драма около една от най-обичаните (бивши) двойки в Холивуд продължава, въпреки че от раздялата им минаха няколко години.

Тяхната романтична приказка започна със страстна афера по време на снимките на „Мистър и мисис Смит“, но в момента любовта им отдавна е отровена от взаимни обвинения в насилие, алчност и лъжи.

 

В съдебни документи, подадени на 1 юни, Брад Пит за пореден път обвинява Анджелина Джоли, че „тайно“ е продала своя дял от тяхната семейна винарна Шато Миравал в Югоизточна Франция. Проблемите около въпросната продажба са няколко и всъщност са обект на грозни взаимни обвинения от години.

 

Brad Pitt and Angelina Jolie Chateau Miraval | Guest of a GuestGuest of a GuestBrad Pitt and Angelina Jolie Chateau Miraval

 

Пит завежда първоначалния си иск срещу Джоли през февруари 2022 г., твърдейки, че тя го е лишила „на правото му да се наслаждава на личния си дом и да движи бизнеса, който е развил от нулата.“ Сега той допълва обвиненията си към Джоли.

Наричайки Анджелина „отмъстителна“, правният екип на Пит твърди, че тя съзнателно „се е опитала да причини вреда на Пит“.

Актрисата е обвинена, че е продала своя дял от винарната на руския милиардер Юри Шефлер на фона на спорните преговори за развод с Пит.

 

Според новоподадените съдебни документи Шефлър е определен като „олигарх в Руската федерация“ от Министерството на финансите на САЩ.

Според правни документи, цитирани от Page Six, Брад Пит твърди, че той и Джоли са се съгласили, че никога няма да продадат дела си в имота без съгласието на другия.

Семейството купува шатото през 2008 г. за 30 милиона долара, като през 2013 започва да продава своя марка розе, а през август 2014 именно там се състоя тяхната сватба.

И все пак, когато двойката се развежда през 2019 г., Джоли решава, че иска да се откаже от общия бизнес и започва да преговаря с бившия си да откупи нейния дял.

Твърди се дори, че тя се е съгласила да преотстъпи повече от своите 50% в полза на Пит, защото той е инвестирал повече пари и време в проекта.

Въпреки това през лятото на 2021 г. Пит разбира чрез съобщение в пресата, че бившата му е продала своята половина на „руски олигарх”, на когото самият той преди това вече е отказал.

Затова Брад твърди, че неговата „отмъстителна“ бивша съпруга „си е сътрудничила тайно“ с Юри Шефлер, за да се увери, че той ще бъде „държан в неведение“.

 

В съдебните документи се твърди, че според Пит бившата му съпруга специално е избрала Шефлър, защото е знаела, че това би навредило на бизнеса предвид връзките му с Владимир Путин.

Защо се стига до тази продажба и последвалите драми?

Смята се, че Джоли се е отказала да продаде своя дял на Пит след съдебното решение през лятото на 2021 г., когато на актьора бе отсъдено съвместно попечителство над шестте им деца. Решението по-късно беше отменено.

 

Angelina Jolie on Her Kids Wanting to Be Actors: "I Hope Not!" - Closer WeeklyCloser WeeklyBrad Pitt on fatherhood: "I feel like the richest man alive"

 

Преди девет месеца самата Джоли заведе иск за 250 милиона долара срещу Брад Пит заради опит да „превземе контрола“ над френската винарна, лишавайки нея от печалбите на бизнеса.

Тогава стана ясно още, че според правния екип на Анджелина Брад се е опитал да я принуди да подпише „клауза за мълчание“, която да я накара не обсъжда обстоятелствата около развода им и конкретно обвиненията в домашно насилие.

 

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !