12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Емануела излезе на участие по сутиен

отпечатай новината

20.06.2023 10:46 | Видян 912 пъти

Емануела излезе на участие по сутиен

Жегата все още не е дошла, но чалга звездите бързат да захвърлят дрехите и да покажат гола плът. Такъв е случаят с Емануела, която на последното си участие в столицата излезе да пее само по сутиен. 

Навън времето беше ужасно, изсипа се пороен дъжд, придружен с гръмотевици, но на Емануела явно никак не й е било мрачно и студено, след като реши да излезе гола на сцената. Но си е имало причина - да покаже чисто новите си силиконови гърди.

Чалга фурията закова всички погледи към себе си, след като се появи по бял сутиен на последното си участие. Оказа се, че пазвата й е набъбнала с още няколко кубика. Това е поредната такава интервенция на пайнерката, която ще мине дори Джулиана Гани по брой пластични операции на гърдите. 

Силиконът на Емануела все й се струвал малко и допълвала кубиците след всяка поредна интервенция. Този път доста се е оляла и може да се каже, че вече е най-големите гърди сред чалга певиците.

От няколко седмици певицата е минала отново в отбора на блондинките. Това се случи след раздялата с Мартин Николов - Елвиса, но запознати издават, че в момента има ухажор, който я обсипва със скъпи подаръци.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !