Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Нещата, през които преминах, няма да спрат кариерата ми: Амбър Хърд

отпечатай новината

28.06.2023 09:46 | Видян 274 пъти

Нещата, през които преминах, няма да спрат кариерата ми: Амбър Хърд

Амбър Хърд заяви, че проблемите в живота й, през които е "преминала", включително нашумялото многомилионно дело с бившия й съпруг Джони Деп, "със сигурност няма да спрат кариерата ми".

37-годишната актриса призна, че е трябвало да научи с времето, че не винаги "контролира историите, които другите хора създават" около нея, но се зарече, че това няма да я спре, пише "Daily Mail".

Амбър отново се фокусира върху собствената си кариера и беше на филмовия фестивал в Таормина в Сицилия тази седмица, за да рекламира първия си голям филм след процеса, озаглавен "В огъня".

Най-новият проект на Джони - "Жана дьо Бари", също трябваше да бъде показан на кино форума. Но Амбър разкри пред "Deadline", че е била на фестивала, за да подкрепи филма, в който тя участва и нищо друго.

"Голямото нещо, което трябваше да науча беше, че не контролирам историите, които другите хора създават около мен. Това е нещо, което вероятно ще оценя като благословия след време. Точно сега просто някак си искам да не хвърлят толкова много камъни по мен. Тук съм, за да подкрепя един филм. И това не е нещо, за което мога да бъда съдена", каза тя. 

Новият филм на Амбър се развива през 1899 г. (също като новия на Деп е в епоха) и разказва са 38-годишна американска психиатърка, който е призована да разреши случая на разстроено дете в Колумбия след тежки обвинения, че детето всъщност е Дяволът.

В момента Джони Деп се радва на хорската любов, с която го обсипват феновете по време на турнето на Hollywood Vampires.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !