Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Мислехме, че умира: Семейството на Мадона

отпечатай новината

30.06.2023 09:04 | Видян 263 пъти

 Мислехме, че умира: Семейството на Мадона

„Нейното семейство се приготвяше за най-лошото“, сподели пред Дейли Мейл източник, близък до роднинския кръг на Мадона. Кралицата на попа бе намерена в безпомощно състояние и откарана в болница в Ню Йорк в събота.

 

64-годишната звезда е била интубирана за една нощ. Според мълвата, през последните месеци певицата е репетирала и тренирала до пълно изтощение, подготвяйки се за световното си турне, което трябваше да стартира във Ванкувър на 15 юли и да продължи 7 месеца. Източникът споделя, че се надява шокиращият инцидент да даде знак на Мадона, че трябва да се погрижи за себе си и за здравето си, вместо да ги жертва в името на кариерата си, на която така или иначе е посветила целият си живот досега.


 

Мадона е много близка със своя 92-годишен баща Силвио Чиконе и с част от братята и сестрите си (общо седем). Освен това тя е майка на шест деца: 26-годишната Лурдес, 22-годишният Роко, 17-годишният Давид, 17-годишната Мърси и 10-годишните близначки Стела и Естер. Лурдес е била до нея през целия период на хоспитализацията й, когато състоянието й наистина е било критично.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !