Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Имението на Ева Лонгория за 23 милиона долара в Бевърли Хилс

отпечатай новината

01.07.2023 17:47 | Видян 589 пъти

Имението на Ева Лонгория за 23 милиона долара в Бевърли Хилс

Според Dirt.com бившата звезда от "Отчаяни съпруги" Ева Лонгория и съпругът ѝ, медийният магнат Хосе Бастон, се сбогуват с колоритния си дом в Бевърли Хилс, чиято цена е 22,8 млн. долара. Разположено на криволичеща частна алея в Бенедикт Каньон, съвременното имение съдържа осем спални и 9 бани на площ от 11 000 кв. м. Превъртете надолу, за да разгледате вътре!


 


 

Двуетажната постройка, представляваща почти минималистична версия на величествена испанска колониална вила, е прясно преустроена от Ева и Хосе, които засаждат дървета и пълзящи лози, за да омекотят външния вид.


 


 

Вратата в черешовочервен цвят е знак за подхода на двойката към неочаквания дизайн. Вилата е претърпяла цветна трансформация, която показва впечатляващата колекция от съвременно изкуство на двойката. Във фоайето с двойна височина може да се види голямо произведение на полка на Деймиън Хърст.


 


 

Картината във формата на сърце на Деймиън Хърст в трапезарията е подарена на Ева, когато е била бременна.


 


 

В библиотеката на Taschen книгите са изложени на отворени рафтове. "Съпругът ми е много внимателен към всеки детайл и прави съвременен стил, който е функционален и лесен. Не е супермодерен със столове, на които не можеш да седнеш, и с остри ръбове", казва Ева.


 


 

"Мисля, че никога няма да има достатъчно голяма кухня за мен", казва Ева в свои интервюта. Запалената готвачка, която участва в новото кулинарно предаване Eva Longoria Searching for Mexico и която неотдавна пусна на пазара линия кухненски съдове, разполага с много място.


 


 

Зоната за отдих с извити сини дивани е в непосредствена близост до коридор със стена, която може да се отвори изцяло към задния двор.


 


 

Кабана с бар край басейна има телескопична стъклена стена, която може да се отвори напълно. Огромната палуба е с панорамна гледка към планината от другата страна на каньона.


 


 

Безбройните удобства в задния двор, наподобяващи курорт, включват басейн и спа център с лазурни мозаечни плочки. В Г-образен стъклен павилион се помещава фитнес зала от професионален клас.


 


 

Източник: houseandhome.com

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !