Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Анелия се сгоди, готви сватба с милионер

отпечатай новината

04.07.2023 10:00 | Видян 734 пъти

Анелия се сгоди, готви сватба с милионер

Попфолк певицата Анелия получи предложение за брак навръх рождения си ден. Половинката на изпълнителката на "Loca, Loca" - соченият за милионер, бизнесмен Любомир Захаринов, паднал на колене пред любимата си по време на купон в столичен клуб.

Двойката се забавлявала заедно с приятели в един от актуалните нощни клубове в София. По средата на вечерта Захаринов извел Анелия от заведението. Като в романтичен филм той паднал на колене с пръстен в ръка и предложил брак.

Това предизвикало бурни емоции у певицата, която не успяла да скрие сълзите си. След като годежният пръстен с огромен брилянт бил поставен на ръката й, двамата влюбени се върнали обратно в бара, разказват свидетели.

undefined

„Това е много личен момент, който аз не искам още да коментирам“, каза пред „Телеграф“ певицата. Тя нито отрече, нито потвърди новината за предстоящата й сватба, нито пожела да даде повече подробности.

Изпълнителката добави, че когато е готова, ще даде специално интервю с повече информация. В Instagram Анелия отбеляза празника само със снимка с любимия. “Моят специален празник, с моя специален мъж“ - написа тя. Показа снимка и на пръстена и с краткото описание: "Казах Да"

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !