Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Хапчета с фентанил убили внука на Робърт Де Ниро

отпечатай новината

06.07.2023 12:20 | Видян 360 пъти

Хапчета с фентанил убили внука на Робърт Де Ниро

Леандро Де Ниро-Родригес, внук на носителя на "Оскар" Робърт Де Ниро, са били продаден на хапчета с фентанил, преди да умре, съобщи майка му, предаде latimes.com.

Актьорът и продуцент Дрена Де Ниро сподели повече подробности за смъртта на сина си в отговор на потребител на Instagram, който я попита "как" и "защо" е починал 19-годишният младеж. Дрена Де Ниро потвърди смъртта на Леандро в неделя. Не е посочена причина за смъртта.

"Някой му е продал хапчета с фентанил, за които е знаел, че са с примеси, но въпреки това му ги е продал", коментира Дрена Де Ниро под една от последните си публикации в Инстаграм, "така че за всички тези хора, които все още се фукат, че продават и купуват това с- , синът ми си отиде завинаги".

Фентанилът е синтетичен опиоид, който напоследък е причина за скок на смъртоносните свръхдози наркотици в цялата страна. Той представлява по-голяма опасност за хора без висока толерантност към опиоиди, като например тийнейджърите, които "са изложени на много по-висок риск от смъртни случаи от свръхдоза поради разпространението на фалшиви хапчета, които изглеждат като Percocet и OxyContin или Xanax, но всъщност са незаконен фентанил", според Джоузеф Фридман, изследовател на зависимостите в Калифорнийския университет.

Робърт Де Ниро и дъщеря му Дрена Де Ниро скърбят за смъртта на сина на Дрена Де Ниро - Леандро Де Ниро-Родригес.
(Ричард Шотуел / Invision / Associated Press)

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !