Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Гери-Никол с ново амплоа, става барманка на Каваци

отпечатай новината

07.07.2023 10:25 | Видян 464 пъти

Гери-Никол с ново амплоа, става барманка на Каваци

Изпълнителката е новата звезда в рекламата на Мастика "Пещера"

Хитът на музикалната сцена Гери-Никол стана барманка на морето. За радост на плажуващите, секси миньончето пръска сексапил на къмпинг „Каваци“ и смята да прекара летния сезон далеч от шума на големия град.
За съжаление обаче мъжката аудитория може да се наслаждава на перфектните форми на изпълнителката само от телевизора. Причината е, че барманското амплоа на Гери-Никол е част от рекламно видео на мастика „Пещера“. Популярната марка традиционно забива нов клип в „Сезона на дините“, а част от него тази година е и популярното лице на българската поп и фолк сцена.
Гери-Никол е новата звезда, включена в рекламата на Мастика „Пещера“. През годините в тази роля са влизали фолкпевиците Емануела, Галена, Емилия и Андреа, както и красавицата от култовия сериал „София ден и нощ“ Калина Кузманова. В главната мъжката роля пък са се превъплъщавали Мариан Вълев - Куката и Калин Врачански.
Стилистиката на рекламата продължава традиционната концепция на марката, напомняща горещия сезон, страстите на кристали и веселото настроение. Именно слоганът „Страст на кристали“ е сред най-популярните у нас, а Мастика „Пещера“ е лидер по продажби и предпочитана марка сред анасоновите продукти.
Кадрите с лятно настроение са заснети на любимия за поколения българи къмпинг „Каваци“, като локацията е избирана, така че да кореспондира максимално добре на стилистиката и сюжета на клипа.



автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !