Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Елтън Джон се сбогува с публиката след 50г.

отпечатай новината

10.07.2023 09:59 | Видян 357 пъти

Елтън Джон се сбогува с публиката след 50г.

В събота вечерта Елтън Джон изнесе последния концерт от последното турне в кариерата си.

Емблематичният музикант, носител на множество награди, се качи на сцената в Стокхолм, Швеция, за последен път като концертиращ артист, според уебсайта му.

В заглавието на видеоклип, публикуван в официалния му Instagram в събота, британската музикална легенда написа: "Какво пътешествие беше това турне и сега се намираме в края му. Тази вечер е последната. "

Видеото включва клип от интервюто с Андерсън Купър от CNN през 2018 г. , в което музикантът обяви, че се оттегля от турнетата. "Това е последният път, в който ще пътувам по света", казва Джон в клипа.


 

Турнето на петкратния носител на "Грами" "Farewell Yellow Brick Road" стартира през 2018 г. и първоначално трябваше да приключи през 2021 г. , но беше отложено заради пандемията Covid-19. Турнето е обявено за последното му след повече от пет десетилетия на път.

Турнето включва повече от 300 концерта и е посетено от над 6 милиона фенове по целия свят, според видеото на Джон в Instagram. 76-годишният музикант беше хедлайнер на фестивала Гластънбъри като последна спирка в Обединеното кралство по време на прощалното си турне.


 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !