Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Рийз недоволна от Уолбърг в леглото

отпечатай новината

14.07.2023 12:35 | Видян 504 пъти

Рийз недоволна от Уолбърг в леглото

Рийз Уидърспун разсъждава как се е чувствала неудобно, когато е снимала секс сцена с Марк Уолбърг в трилъра от 1996 г. „Страх“.

Уидърспуун, която по онова време е била на 19 години, си спомня, че това „не е било страхотно изживяване“, тъй като тя „не е имала контрол“ върху сцената, в която нейният герой изпитва оргазъм на влакче в увеселителен парк, каза тя пред Harper's Bazaar.

„В сценария не беше изрично, че това ще се случи, така че това беше нещо, което мисля, че режисьорът се сети сам и след това ме попита на снимачната площадка дали бих го направил и аз казах не. Не беше особено страхотно изживяване“, каза 47-годишната актриса, носителка на Оскар.

Уидърспуун също така разкри, че по време на продукцията е поискала дубльор за заснемането на всички сцени с под кръста.

Филмът - режисиран от Джеймс Фоли - изобразява 16-годишен герой, изигран от Уидърспуун, който се влюбва в 23-годишен социопат, изигран от Уолбърг.

Подчертавайки, че не е била травматизирана от преживяването, Уидърспуун - която изглежда се противопоставяше на режисьора, а не на колегата си - обясни какво е научила от инцидента.

„Това ме накара да разбера къде е моето място в най-добрия ред на правенето на филми“, каза тя.

„Мисля, че това е още една от онези истории, които ме накараха да искам да бъда агент за промяна и някой, който може би може да бъде в по-добра лидерска позиция, за да разказва истории от женска гледна точка, вместо от мъжки поглед.“


 



Fear беше деветият филм на Уидърспуун, години преди тя да стане известно име в Холивуд - и преди да създаде собствена продуцентска компания Hello Sunshine.

Описан като „Фатално привличане за тийнейджъри“ от продуцента на филма, той направи над 20 милиона долара в боксофиса на САЩ срещу скромния бюджет от 6,5 милиона долара.

Двете звезди бяха романтично свързани по това време, но не беше ясно дали нещо се е случило между тях.

Уолбърг е номиниран за филмовата награда на MTV за най-добър злодей за филма.

Уидърспуун ще продължи да участва в поредица от хитови филми, включително Жестоки намерения, Избори и Най-добри планове, всички през 1999 г.

През 2001 г. статутът й на филмова звезда бе циментиран с класическата роля на Ел Уудс в Legally Blonde.

Междувременно Уидърспуун също разказа за кариерата си и скорошния си развод с бившия си съпруг Джим Тот в широкообхватното интервю, докато красеше корицата на изданието на Harper's Bazaar от август 2023 г.


 


За корицата Уидърспуун облече сиво пухкаво яке, което идваше с тънък черен колан и черна мини рокля с пайети от Louis Vuitton. Тя седна на светлооранжев сгъваем стол, докато беше на снимачната площадка на фотосесията.

Актрисата, носителка на Оскар, завърши визията си с бижута от известния бижутер Tiffany and Co., които включваха черна огърлица с брошка в центъра и няколко големи пръстена с камъни. Тя носеше минимален грим, тъй като носеше характерната си руса коса, която беше изправена, спусната.

Уидърспуун също моделира няколко други стилни тоалета за разпространение на снимки в последното издание на американската версия на Harper's Bazaar, което тя сподели в профила си в Instagram.

Първата снимка от разпространението й в Harper's Bazaar, която Уидърспун сподели в публикацията си в Instagram, беше нейна снимка, облечена в черно сако на Chanel, украсено с бели цветя, и чифт черни и бели ботуши до коляното на Chanel.

Друга снимка показва Уидърспуун, която спечели Оскар за най-добра актриса за превъплъщението си в Джун Картър Кеш във филма от 2005 г. Walk the Line, облечена изцяло в костюм на Валентино, състоящ се от бяла работна риза с дълъг ръкав, черна вратовръзка и розова шарка на роза къса пола.

В интервюто Уидърспуун разказа за работата, която е свършила с продуцентската си компания Hello Sunshine, която тя съосновава през 2016 г., която според нея е основана около „идеята, че медиите са доминирани от мъжки гласове и мъжки гледни точки“. '

„[Можейки] да създавате възможности [със Sunshine Media], където жените разказват историите си със собствените си думи, вие просто получавате по-добра гледна точка на човешкия опит... Просто е ново време, нова ера за жените да успея и да се отличавам и съм щастлив, че съм ракетното гориво, от което се нуждаят. каза Уидърспун пред Harper's Bazaar.

В профила носителката на Оскар говори и за развода си през март 2023 г. с бившия си съпруг, агента по таланти на CAA Джим Тот, за когото беше омъжена от 2011 до 2023 г. Съобщението за развода дойде само два дни преди това, което щеше да бъде 12-ият за двойката годишнина от сватбата.

Въпреки че нарече развода си „уязвим момент за себе си“, Уидърспуун сподели как се чувства, след като разкри новината за развода си на феновете.

„Мисля си колко други хора преминават през това преживяване. Изобщо не се чувствам изолиран. Чувствам се много свързан [с моите фенове].' - каза Уидърспун.

Бракът между актрисата и Рот беше вторият за Уидърспун, тъй като преди това тя беше омъжена от 1999 до 2007 г. за актьора Райън Филип. И от двата си брака Уидърспуун има три деца: 24-годишната дъщеря Ава и 19-годишният син Дийкън от Филип; и 10-годишния син Тенеси с Рот.








Снимка: Leon Bennett

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !