Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Спенс избухва във Варна

отпечатай новината

20.07.2009 16:40 | Видян 4082 пъти

Спенс избухва във Варна

Няма сезон от последните няколко на Xtravaganzza, в който лицето Станислав Ангелов, което всички познаваме като Спенс, да не се появи на сцената на клуба.

Лято 2009 няма да направи изключение. И въпреки че сега активно почивате, можете да го чуете в ефира на N-JOY в предаването “Закуска в събота със Спенс”.

Никак не е лошо да закусвате с него, но феновете знаят колко по-готино е да си на парти, на което Спенс нищо няма да ви спести. И след като наскоро бе водещ на Beatbox Battle, на 22 юли в Xtravaganzza ще ви поведе из r’n’b ритъма, произвеждан на нашата си родна сцена.

Въобще не споделя подробности и попитан какво ни чака, лаконично и усмихнато отговаря, че работи и по два албума едновременно, с които обещава да разбие феновете на хип-хопа.

В сряда в клуба Спенс ще се появи с двама “от неговите хора”. Каза, че ще влезе остро с тотално нови тракове, които за първи път ще представи в Xtravaganzza.

Там пък ще го очакват 10 от най-добрите танцьори на hip-hop dance club Bubble Gums, които от началото на сезона готвят тотално нова хореография за точно това гостуване. Предстои тотално откъртващо black party.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !