Виртуозът Верстапен пресъздава...

Нина Николина, Любо Киров и Калин Вельов ще са част от...

Бритни Спиърс стана леля

отпечатай новината

25.07.2023 13:00 | Видян 429 пъти

Бритни Спиърс стана леля

41-годишната поп звезда сподели серия от снимки с Ланс Бас - дългогодишен сътрудник на дивата, и неговите очарователни близнаци Вайълет и Александър. "Аз съм новата леля на бебетата на Ланс!!! Те са абсолютно прекрасни!!!

На фотосите певицата, облечена в червен топ с бели флорални мотиви, позира заедно със съпруга си Сам Асгари.

Колкото до семейство Бас - както споменахме по-горе, Ланс бе сътрудник на Спиърс, но освен това - стар приятел и братовчед. През 2022-а имаха леки премеждия, тъй като той обяви в медиите, че няма връзка с певицата и е бил "блокиран". Тогава коментира, че звездата изобщо няма онази свобода, за която всички говорят. Вместо това мениджърите й са били тези, които са се опитали да попречат на хора от миналото й да се свържат с нея. "Около Бритни има издигната една стена и по някаква причина новите й съдружници не желаят тя да комуникира със старите си приятели", бяха думите му тогава.

Снимка: Getty Images

През юни в подкаста "Frosted Tips на iHeartRadio" Бас потвърди, че Спиърс го е потърсила, с надеждата да се съберат отново, за да "се срещнат с децата". Според Ланс тогава екипът на певицата се е опитал да спре събиранията с приятели.

"Трябва да говориш през хора. Това е много странно", коментира той, визирайки факта, че е трябвало да говори с нейни колеги, които да й предават думите му.

Въпреки това - кръвта вода не става.

Ланс и Бритни отново се събраха и са в отлични отношения. Гордата леля най-накрая получи възможността да види племенниците си и да се снима с тях. "Искам да кажа, че това означава толкова много за мен. Тя е семейство за мен", са думите на Ланс през 2023-а.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !