Соня на Залцбургския фест между...

"Този месец ще се срещна с вас в Rohm Muscat на 15 май,...

Майката на убития Пейо със смразяващи...

Близки и приятели на убития Пейо Пеев излязоха на...

Опенхаймер е готов да бъде следващия Кен във втората част на "Барби"

отпечатай новината

27.07.2023 11:02 | Видян 305 пъти

Опенхаймер е готов да бъде следващия Кен във втората част на

Килиън Мърфи иска да превърне "Барбенхаймер" в реалност!

47-годишната звезда от "Опенхаймер" заяви в скорошно интервю за "People", че с удоволствие би бил следващия Кен в евентуално продължение на лентата "Барби".

"Нямам търпение да видя филма. Това лято излязоха много страхотни продукции", коментира още актьорът пред изданието. И двете ленти излязоха по едно и също време, а заради огромния интерес към тях интернет сля заглавията им ведно  - "Барбенхаймер".

Колкото до "Барби" Алисън Джоунс - отговаряща за кастинга, наскоро сподели пред "Vanity Fair", че Боуен Янг, Дан Леви и Бен Плат почти се били съгласили да влязат в ролята на Кен в продукцията. "Бяха много разстроени, че не успяха да го направят", каза Джоунс. Тя също така разкри, че са преговаряли с Джонатан Гроф за ролята на Алън - в крайна сметка тя отиде при Майкъл Сера.

Наред с Райън Гослинг и Майкъл, във филма "куклите" Кен играят Симу Лиу, Нкути Гатва, Джон Сина и Кингсли Бен-Адир.

Миналия месец Марго Роби, която играе главната Барби, намекна за евентуално продължение на филма. "Оттук нататък може да се тръгне в милион различни посоки", коментира тя.

"Барби" влезе в историята, като събра 155 млн. долара за премиерата си и отбеляза най-големия дебют на филм, режисиран от жена, съобщава "Variety". Междувременно "Опенхаймер" спечели впечатляващите 80,5 млн. долара през първите три дни в кината.

"Мисля, че е невероятно за индустрията и за публиката, че имаме страхотни филми, от страхотни режисьори, излязли в един и също ден", заяви наскоро Килиън пред "IGN".

"Можете да прекарате целия ден в киното. Какво по-хубаво от това?"

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !